Ens abracem poc.

Com a persona observadora que sóc, que es fixa especialment en els petits detalls, sí,  aquells que per molts passen desapercebuts, m’agrada veure com s’expressen les persones. Hi ha persones insípides, que quan et parlen es posen les mans a la butxaca com si s’avorrissin. O la conversa els hi és del més insuportable o la seva timidesa no els permet mostrar-se realment com són. Però les persones que vertaderament m’arriben, m’agraden, em fan creure en la humanitat, en què no tot està perdut, són les que s’expressen amb les mans, amb el cos.

No us heu trobat mai amb aquell noi o noia que no coneixeu de res però que només d’establir-hi cinc minuts de conversa, us agafa la mà o us fa una petita abraçada? Aquesta és la gent que m’agrada. La que es mou, es toca, la que parla poc.  Per moltes persones passa desapercebut i no hi donen prou importància però el tacte és un dels sentits més amagats i que més descriu a una persona.

Les persones que s’expliquen amb grans gestos, que mouen les mans, els braços són aquelles persones que viuen intensament, que no deixen res per demà. I normalment, solen tenir una vida interior molt profunda. D’aquelles que et venen ganes de descobrir. Que t’encurioseix. Un petó, una abraçada, una carícia queda molt més         -deixa una petjada dins nostre- que qualsevol paraula, encara que sigui un t’estimo.

Constantment, expressem el nostre afecte per els altres amb paraules, amb un gràcies o un t’estimo i curiosament no ho fem utilitzant el tacte. Perquè? Potser perquè és més fàcil així? Ens sentim més còmodes, menys vergonyosos, quan el nostre cor no flueix? Ens abracem poc.

Quan em passen aquestes coses, quan algú m’agafa la mà o em fa una mirada d’aquelles inoblidables, o em toca l’esquena en senyal de suport, no puc evitar pensar que en el fons estem envoltats de tacte, de vida, d’amor. Encomanem-nos-en!

Un pensament sobre “Ens abracem poc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s