Els valors i Leo Messi.

El dimarts 10 de desembre Javier Faus, vicepresident econòmic del FCBarcelona, va ser entrevistat per Jordi Basté a RAC1. Va parlar de moltes coses però de les seves paraules sobre Leo Messi es pot desprendre quines són les intencions d’aquesta junta directiva. Textualment, va dir: ‘No veig raons per millorar el contracte una altra vegada a un senyor al que ja li vam millorar fa sis mesos’.

Aquesta directiva porta molt temps buscant les pessigolles a Messi, amb l’única intenció de que aquest s’acabi empipant. I avui, Messi ha explotat. Ha dit prou. No ha parlat el seu pare, ho ha fet ell, de viva veu i dient les coses pel seu nom. Deixant en ridícul una junta directiva que l’únic que busca és fer-lo enfadar perquè sigui el propi jugador qui vulgui marxar i ells omplir-se la boca dient que no el volien vendre, que ha sigut ell qui ha volgut anar-se’n.

Leo Messi mai s’ha queixat, mai ha posat una mala cara i ha donat exemple a tothom. Als de dins i als de fora. I ara, els que dirigeixen el club, són els mateixos que el volen fer quedar com un mentider. Es devien pensar que amb aquesta cara de bon nen, Messi mai obriria la boca. Però la paciència del jugador arriba fins un límit, quan el prenen per tonto.

En qualsevol altre club del món, quan es té al millor jugador del planeta se’n treu profit. És a dir, se’l cuida, se’l mima i se’l motiva perquè sigui patrimoni del club fins que ell vulgui. Fins que a ell li doni la gana. Perquè qui estima el Barça, estima Messi. El Barça de l’era 2009-2011 també era el seu. El dels seus gols i el del seu somriure. Potser els que dirigeixen aquest club són simples empresaris, que s’estimen més la cartera que el que representa universalment el Barça. Potser veuen el club com un simple negoci. I això no és el Barça.

Pep Guardiola ha fet molt mal a aquesta junta directiva. És tan gran el que ell representa per el club i per els jugadors, és tanta l’enveja que tenen dels que van construir un Barça universal que tot el que faci olor al de Santpedor, sobra. Sembla que faci molt temps que el Barça meravellava al món amb el seu futbol, amb les seves rodes de premsa i amb els gols de Messi. I d’això només fa dos anys.

No se’n sortiran perquè, al final, se sabrà tot.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s