Explicarem mentides.

Ens presentarem a les eleccions. La nostra campanya electoral estarà plena de mitges veritats que tothom es creurà perquè el poble té la necessitat d’un canvi, té la necessitat de creure en algú. I a l’hora de la veritat farem tot allò que vam dir que no faríem i que tant vam criticar del govern anterior.

Enfonsarem l’estat del benestar. Apujarem l’iva, traspassarem les línies vermelles, eliminarem les ajudes als més necessitats i tractarem al ciutadà com si això fos el més normal del món. Retallarem les necessitats bàsiques com una educació i una sanitat dignes. Aconseguirem que un 25% de la societat estigui a l’atur. Reduirem els salaris i augmentarem els impostos a l’Estat. Augmentarem un 11% el rebut de l’electricitat quan vam prometre una i mil vegades que no ho faríem. Total, no ens faran fora. Es quedaran al sofà de casa i ningú, ni la societat civil ni l’oposició, demanarà la nostra dimissió. A l’hora de donar explicacions farem la vista grossa, com aquell que no veu res, que viu a un món paral·lel.

A cada conferència de premsa decidirem nosaltres les preguntes i seguirem omplint-nos la boca parlant de democràcia. Eliminarem tot el que tingui rastre a català i encara tindrem temps perquè tothom ens doni les gràcies per haver tret al país de la crisi. A qualsevol preu. Com si haguéssim tornat quaranta anys enrere.

Explicarem al país que hem fet el que hem pogut i que hi hem deixat sang, suor i llàgrimes. I a les pròximes eleccions ens tornaran a votar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s