Amor infinit.

No és la primera vegada que us parlo d’ella. Ni serà l’última. No és cap dedicatòria, només un escrit a cor obert. Em ve de gust.  Ella ho mereix. No és el seu aniversari ni ha passat res d’especial. A vegades, les petites coses del dia a dia, de la rutina, ens fan veure-ho tot més clar, més nítid. Ens fan adonar-nos que cal que ens expressem més. Donem l’amor per fet, per demostrat i no és així. No cal un t’estimo cada dia però el bonic és la sorpresa. Una trucada que no s’espera, robar un petó o regalar un ram de flors. Ens preocupem per les coses més insignificants i no donem l’importància que toca a les petites coses. Aquelles coses que ens fan créixer dia a dia. Aquells moments en què ens posem a riure i nos sabem perquè. Beneïts moments.

No he conegut mai a una dona com ella. Valenta, amb un immens coratge, sense por a demanar perdó si alguna vegada ho ha de fer. tolerant, la més guapa. Admiro el teu esperit de sacrifici, la teva lluita incansable. Només tu saps el que t’ ha costat arribar fins aquí, tot el que has hagut de deixar enrere. Construir una família i mantenir-la unida. Només espero que el dia que em toqui ser mare ho faci la meitat de bé del que tu has fet amb mi. Sempre vivint per els altres, regalant amor a cada minut, dedicant-t’hi moltes hores i moltes llàgrimes.

Sé que un dia no hi seràs i per això ara et gaudeixo tant. Llavors, et ploraré i donaré gràcies per tot el que m’has ensenyat. Aquest llegat no morirà mai. No hi ha amor més gran que el teu. No suportaria tenir remordiments per no haver disfrutat cada minut al teu costat.  A vegades, no cal tenir-ho tot per adonar-te que el que tens al costat és molt millor del que mai has merescut. Ni somiat.

Potser no tinc moltes coses però et tinc a tu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s