La sort del fracàs.

Hi ha persones que no prenen decisions perquè no poden assimilar que algú n’acabarà ferit, perjudicat. Prefereixen viure amb la comoditat, fingint que tot és meravellós. No segueixen els seus propis patrons, segueixen els del seu voltant.

Per molt que ho vulguis allargar, tard o d’hora, hauràs de prendre decisions. Per bé o per mal. Però serà la teva decisió. I has de ser conscient de que un propòsit també porta conseqüències. Faràs mal a algú, és inevitable, però has de ser capaç de viure amb això. Vivint la teva vida, sabent que mai plou a gust de tothom. Assumint les teves responsabilitats i les conseqüències dels teus actes.

No et penedeixis del que has viscut i fet. Potser ara ho faries d’una altra manera però van ser les teves decisions. La teva vida comença ara, avui. No ho posposis. Potser en el passat no vas encertar en tot però per aquells encerts o errors has arribat fins aquí. Les coses et podrien haver anat més bé o més malament, és cert. No obstant, mai et podràs penedir dels teus actes si has fet servir la teva part racional.

Fes el que vulguis, com i amb qui vulguis però fes-ho perquè realment ho vols. No et guiïs per el que fan els altres. No miris al del costat. Potser ell té més que tu però tu tens tot el que estimes. Ni més ni menys.

Els problemes sempre hi són. Ens atrapen encara que no vulguem. Però no els resoldrem tancats a casa. És molt millor arriscar-se sabent que potser t’equivocaràs que no quedar-te quiet, immòbil, sense fer res. És millor el fet de fracassar que no la por de no haver-ho intentat. Potser ara no ets capaç de veure-ho però arribarà un dia en el qual entendràs que tot el que t’ha passat té un motiu. Una raó.

Sí, potser sí que t’has equivocat moltes vegades, que has hagut de lluitar-t’ho molt per arribar fins aquí però l’èxit no arriba sol, no arriba per casualitat. Costa molt. Cal picar molta pedra. Per arribar a l’èxit cal haver passat per molts fracassos. D’aquesta manera, quan t’arribi el que anheles seràs conscient del que t’ha costat. Et farà tocar de peus a terra. Només tu saps el que t’ha costat. De manera que no t’ho deixis perdre!

Creu en tu, en el que vals i en el que ets capaç de fer. Ningú ho farà per tu. I recorda, els límits te’ls poses tu. Tu decideixes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s