Amor de germans.

Havia acabat de sopar. Feia just una setmana que havia tornat a la feina, després d’un gran estiu. De viatges, de piscina, d’amics, d’estones a la terrassa de cases prenent una copa

Eren les onze de la nit. Em sentia cansadíssima. Esgotada. I el pitjor de tot és que no havia fet res per sentir-me així. Vaig pensar que devia ser la depressió post vocacional. Cada any tan dura. Mal de cap, refredat i cansament. Un gran tàndem per tornar a la rutina. Beneïda rutina.

Em vaig estirar al llit. Fent tertúlia amb els meus. El meu germà. Ja som adults però ens encanta descansar junts. No ho fem gaire sovint perquè l’encant no es desfaci. No ens diem res. Tots dos sabem perfectament què pensa l’altre sense ni tan sols obrir la boca. Ni mirar-nos. Hi ha coses que flueixen, que vénen soles. Que l’últim que pots fer és fer-les per obligació.

Em vaig girar. Ell em va començar a acariciar els cabells. Els embolicava, hi jugava, com si em fes un recollit. I, de cop, els deixava anar. Vaig somriure. Feliç. Sí, em sentia cansada i malalta. Però l’última cosa que podia fer era queixar-me. Perquè tenia molt més del que havia somiat. Aquest va ser el meu gran moment del dia. La vida era meravellosa per coses així. És meravellosa si tu vols que ho sigui.

Això és el que realment em quedarà per sempre. D’aquí 50 anys, no comptaré quantes feines he tingut ni quants diners he guanyat. Et miraré i sabré que sempre ens haurem mantingut units. Què hi ha més valuós que això? Res s’hi pot comparar.

Aquesta és l’única cosa que deixa empremta, que no desapareix mai. L’amor. De qualsevol tipus.

T’estimo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s