La perfecció.

Mai he volgut ser perfecta. De fet, m’encanta la meva imperfecció. Que, per cert, és molta. M’agrada la meva impaciència, voler-ho tot per ahir, ser impulsiva, actuar amb presses, la meva tossuderia i un llarg etcètera de defectes.

Prefereixo reconèixer tot això que enganyar. Als altres. I sobretot a mi mateixa. Perquè no hi ha res pitjor que mentir-se a un mateix. És en aquest moment quan la bola es va fent cada cop més gran i ja no ho pots aturar. Perquè la teva vida s’ha convertit en una gran mentida. I no pots tirar enrere. Per sort i per desgràcia.

M’indigna, em posa histèrica, la gent perfecta. Que va de perfecta. Que ho basa tot en l’aparença. Que viu instal•lada en els extrems. Que no coneix blancs o negres. O no els vol conèixer. Que no accepta una opinió diferent a la seva. Que vol fer creure a la resta de l’univers que té una vida meravellosa, envejable. Són gent que viu amargada. Perquè tot és una façana. Perquè són els més infeliços. Però no tenen la suficient valentia per canviar el seu rumb.

Tots hem tingut amistats així. Perfectes. Falses. Immadures. Que per sortir de festa fins la matinada són la millor de les companyies però que no les busquis quan més les necessites, en un mal moment, no hi són. Han fugit. No els interessa ser al teu costat. I això fa molt més que qualsevol engany. Perquè t’adones que tota l’entrega que tu li has donat, s’ha esfumat. No ha servit de res.

Però arriba un moment que t’adones que prefereixes tenir pocs amics i molt bons que molts i només en comptades ocasions. La verdadera perfecció és això. Ser imperfecta.

2 pensaments sobre “La perfecció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s