Rècords inesborrables.

No sé si sou molt aficionats al motor. Si algun de vosaltres ho és, sabrà que aquests dies es disputa el Rally Dakar 2013. És una competició anual que es disputa les primeres setmanes de gener i és considerada una des les proves més dures del món.   El meu pare és un apassionat del motor i s’ho mira cada dia. Rellegeix el diari on surt aquesta notícia una vegada rere l’altra, mira els informatius d’Esp0rt3 on se’n parla… Aquesta és la seva afició.

Us ha passat alguna vegada que heu tingut un flaix? Com si, en una dècima de segon, us vingués al cap una imatge, real, viscuda, de fa molts anys? Ahir em va passar. Tots miràvem el Dakar i la meva ment va retrocedir 12 anys enrere.

Quan tothom ja tenia dues televisions instal·lades a casa, nosaltres només en teníem una. La qual cosa vol dir que només podíem mirar un canal i 9 de cada 10 vegades no era el que jo volia. Ara somric recordant aquestes escenes però en el seu moment em feien enrabiar. I molt.  Perquè tothom podia mirar els canals que volgués i jo no? Per ser la petita? Al dia següent, m’havia d’escoltar a l’escola que totes havien vist les gales d’Operación Triunfo.. Sí, en aquella època era el boom d’aquest programa…

Ahir quan tots miràvem el Dakar, vaig recordar aquell moment. I vaig somriure. Perquè ara, passats els anys per mi aquest és un record inesborrable. D’aquells rècords que passaran els anys i els recordaràs. Amb alegria, amb satisfacció i amb orgull. Són aquells records de l’infància que no oblides mai. Tots hauríem de tenir records així. Mirades, anècdotes. Tots hauríem de conservar la màgia de quan érem nens. Perquè a vegades, és necessari, per valorar el que tenim mirar enrere. I saber que hi ha molt poques coses tan boniques com tenir una família unida. Que no et deixi caure mai.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s