La nit de Sant Joan.

M’agrada. M’agrada la nit de Sant Joan. No sóc d’aquelles persones que no suporti els petards. No em molesten però com més lluny millor. El que sí m’agrada és l’escalfor de la nit de Sant Joan. Per alguns és l’inici de l’estiu, l’inici d’un molt bon estiu. N’estic segura.

M’agrada l’escalfor que hi ha la família mentre es celebra el sopar, mentre el meu pare o mare obren els regals, la seva mirada, els seus ulls d’emoció, que sense obrir la boca tots entenem ràpidament que volen dir. Un infinit gràcies. I nosaltres, ens sentim agraïts, feliços de tenir-nos. Em sento afortunada per gaudir d’una bona sintonia amb els meus, sé que no tothom ho té i aquest és el regal més preuat. Agraeixo haver-me’n adonat d’hora.

Ahir, com cada any, vam celebrar la revetlla amb un sopar amb familiars i amics, i després, la foguera. Quan va acabar, me’n vaig anar a dormir amb la satisfacció de que en cap moment, ningú va anomenar la paraula CRISI. Sí, existeix, ho sé, és present en tots els àmbits de la nostra vida i no la podem rebutjar per molt que desitgem. Però què voleu que us digui, de vida només en tenim una i què hem de fer davant aquesta situació social i econòmica? Enfonsar-nos, abaixar el cap i no sortir de casa? No, perquè si ho fem segur que no ens en sortim. Vivim la vida amb optimisme i esperança (és molt fàcil de dir, ho sé, costa déu i ajuda) però ho hem de fer perquè el que hagi de venir, vindrà, sense que nosaltres ho cridem.

Si  lluites, pots perdre; però si no lluites, estàs perdut.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s