Els polítics i els seus valors

Avui parlaré sobre el que es parla cada dia als diaris, les televisions, els mitjans de comunicació i en les relacions humana: la crisi i des de fa pocs dies, l’ensorrament de Bankia i la seva corresponent intervenció.

No sé si els polítics, tan els d’aquí com els d’allà, fan les coses bé o malament. Tampoc sé com les faria jo. El que sí sé és que se’ls paga per fer-nos sortir d’aquest pou tan fosc i no acaben d’ensortir-se’n. Se’ls paga per això, per tan ells han de ser responsables de la feina que fan i assumir-ne les conseqüències.

Si l’empresa de qualsevol de nosaltres no funciona i s’ha de tancar, vindrà el senyor Mariano Rajoy a salvar-nos, a dir-nos que no passa res, a omplir-nos el compte corrent de milions d’euros i sortir sense cap tipus de responsabilitat? No. Doncs això és el que fan amb els seus, amb polítics i banquers, els verdaders responsables d’aquest desastre. Un exemple d’honorabilitat, és clar que sí. Llavors ens demanen paciència i que assumim les retallades. Ells també les assumeixen? Potser són els que les haurien d’assumir més.

No crec que canviï el grau de responsabilitat amb les seves accions i conseqüències perquè, ells mateixos es fan les lleis, perquè ells en puguin sortir beneficiats. No sé com acabarà ni a on ens portarà tot això, però el que sí sé és que cada dia més la gent n’està farta, molt farta i algun dia pasasrà una cosa grossa. Com omplir els carrers de gent. Com sortir no 1.000 persones, sinó tot un país a reclamar IGUALTATS per tothom i molta, molta més implicació dels que són a dalt. Que els paguem per això. Els paguem entre tots.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s