Com les xarxes socials han canviat les relacions humanes.

No és una sorpresa que les xarxes socials (Facebook, Twitter, WhatsApp) han canviat la manera de viure les relacions humanes, ja sigui família o les amistats més estretes. Ara, abans de trucar a una persona, tots, sí, tots, hi parlem a través d’aquests telèfons intel·ligents, per qualsevol xarxa social que ens ho permeti.

I no, per molt que sigui més pràctic (que ho és), no és el mateix. No hi ha res com la màgia de tenir la persona a davant, veure les seves sensacions, la seva mirada, els seus somriures.. o sentir la seva veu, encara que sigui per via telèfonica.

Ara, sovint, a través de les xarxes socials, l’altre interlocutor pot interpretar el missatge de moltes maneres diferents. No sap en quin to es diuen les coses i això pot arriba ra portar problemes, a més de no mantenir una relació directa.

Tots, hauríem de recuperar les ganes d’anar a fer un cafè després de treballar o un dissabte a la tarda. No costa tant i, d’aquesta manera, es recupera el contacte directe. Les xarxes socials són ràpides i efectives, però també ens poden comportar alguns problemes. Hi hauríem de reflexionar.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s