L’amor de la millor mare del món.

Ahir va ser el Dia oficial de la Mare i a casa no el vam celebrar. De fet, el primer diumenge de maig de cada any no fem cap celebració perquè sempre he pensat que l’amor a una mare no només s’ha de celebrar un dia a l’any, sinó que s’ha de fer cada dia. També penso que l’amor a una mare no sempre es demostra amb regals. A vegades, el fet més intangible és el més meravellós.

Avui, aquest article va dirigit a la meva de mare. Sovint, de petits, no ens adonem del que fan els nostres pares per nosaltres, de tot el que han sacrificat perquè nosaltres fóssim, si cap, més feliços que mai. Però quan comences a fer-te gran i t’adones de tots els esforços que fan per tu, de que són capaços de FER EL QUE SIGUI pel teu benestar, llavors se t’eixampla el cor i desitjaries tornar-li tot l’amor que t’ha donat.

Quan m’adono de com m’han educat, dels valors que m’han ensenyat i de l’amor que ens professen; llavors dono gràcies per tenir algú com els meus pares al meu costat. Perquè gràcies a ells, avui em sento orgullosa de ser com sóc i sobretot d’ells. Molt. Parlo en plural perquè la figura d’un pare i d’una mare, units, és insubstituïble, però també és molt cert que una mare és diferent. Són úniques. Una mare, només amb una mirada sap si estàs trista o contenta, si estàs enamorada o no, i sap donar-te els millors consells, que un 99% de les vegades aaben sortint un efecte positiu. Per mi, la meva mare és el meu pilar, el meu mirall, la meva referència.

Encara que no t’ho digui, t’estimo. Tu ho saps. Més bé que ningú.

Un pensament sobre “L’amor de la millor mare del món.

  1. Molt d’acord. Els regals poden ser una substitució equívoca. La demostració diària d’amor a una mare no es compara amb regals. Aquest article està redactat perfectament. El segon paràgraf és genial. Penso exactament, amb mots i comes, el mateix. Amb tres ratlles has desenvolupat la definició perfecte de l’amor envers, en aquest cas, la mare. Qui no s’ha enfadat mai amb els pares? Qui no els hi ha portat mai la contrària? I en definitiva…tot és per nosaltres i ells, són l’experiència. Una figura insubstituïble, pare i mare. Sacrifici, fruit del seu amor. L’he llegit dues vegades. Està perfecte. També ets…familiar… :)))
    Chapeau.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s