Un nou pas

Fa molt temps que sovint escric. Coses sense importància, que em passen pel cap, de la meva vida o dels que l’envolten. Dels que em fan riure i dels que em fan plorar. Mai m’havia decidit a escriure així, a tothom, a qui sigui, a ningú. Sense cap destí concret.

Des de molt, molt petita m’ha agradat escriure i, conseqüentment, llegir. És una de les meves grans passions, que ni tan sols l’ebook ha pogut remediar. Recordo, que a l’adolescència tenia un diari personal. Per sort, a poc a poc el vaig anar deixant. Però és molt bonic veure com ara, passats alguns anys, ho llegeixo i m’agrada saber el que sentia, el que feia, si actuava amb el cor o amb el cap…

Tal i com actuo a la meva vida, no m’agrada tenir res plantejat i, per tant, tampoc planejo el que escric. Escric el que em surt en aquell moment, quant tinc 10 minuts.

En aquest blog parlaré sobre l’actualitat, sobre el que penso, sobre el que sento i sobre el que m’empipa i em fa rebotar de la meva vida, del país…. Per sobre de tot, escriuré el que sento, sense mirar si al del costat li agrada, tal com faig a la meva vida. Si tots visquéssim per fer contents als altres, la nostra vida seria molt molt buida i costaria omplir-nos. No com Pep Guardiola, que segur que algun dia tornarà a casa seva, a casa nostra, ple d’energia i nosaltres el rebrem amb les portes obertes. Com es mereix. Li devem.

Per últim, us deixo una frase del desaparegut John Lennon, que m’ha encantat.

“Nos hicieron creer que cada uno de nosotros es la mitad de una naranja, y que la vida sólo tiene sentido cuando encontramos la otra mitad. No nos contaron que ya nacemos enteros, que nadie en nuestra vida merece cargar en las espaldas la responsabilidad de completar lo que nos falta”.

2 pensaments sobre “Un nou pas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s